Povežite se s nama

Sport

Bradarić: Rijeka je ozbiljan klub

Objavljeno

na

Filip Bradarić, 23-godišnji veznjak, bivši nogometaš HNK Hajduk, novi je igrač HNK Rijeka. Nakon liječničkog pregleda dosadašnji mladi reprezentativac Hrvatske potpisao je ugovor s Rijekom u trajanju od tri i pol godine.

“Jako smo zadovoljni što smo uspjeli dogovoriti dolazak Bradarića u Rijeku. On je mlad,  ali vrlo perspektivan igrač. Na njemu je da se, kao i svi ostali novi igrači što prije prilagodi načinu rada u Rijeci. Rijeka ima takav sustav da pruža priliku mladim igračima, a uvjeren sam da će Bradarić krenuti putem Kramarića, Leškovića, Mitrovića i svih ostalih koji su u Rijeku stigli kao velika perspektiva, a u Rijeci su postali reprezentativni igrači”, rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora.

Filip Bradarić je u Hajduku odigrao 48 utakmica postigavši tri gola, a ima i četiri asistencije. U proteklom ciklusu bio je standardan član  U-21 reprezentacije kod izbornika Nenada Gračana zajedno s igračem Rijeke Matejom Mitrovićem te Riječanima na posudbi u Speziji Nikom Datkovićem i Matom Milošem.

“Želio bih se zahvaliti svim ljudima u klubu koji su me lijepo ugostili i razgovorom pokazali da je Rijeka ozbiljan klub, klub koji ima svoju budućnost… Siguran sam da ću se dobro uklopiti i davat ću na svakom treningu i utakmici svoj maksimum i odužiti se treneru Matjažu Keku”, rekao je Filip Bradarić po dolasku u Rijeku.

Što je još rekao Filip Bradarić po dolasku u Rijeku pogledajte u videoprilogu.

HNK Rijeka

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram