Povežite se s nama

Sport

Bradarić želi iz Hajduka u Rijeku, danas utakmica protiv Kopra

Objavljeno

na

Nogometaši HNK Rijeke proveli su ukupno tjedan dana u Istri, a danas napuštaju Rovinjsko selo i odlaze na svoju prvu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za nastavak nogometne sezone u Hrvatskoj.

Neće ipak morati daleko putovati, dogovorena je utakmica protiv Kopra u Sloveniji koja započinje u 17 sati. Očekuje se prilično velika podrška Armade, a svi oni koji ipak neće moći do slovenske obale, mogu uživo pratiti utakmicu na službenoj Internet stranici HNK Rijeke. Spomenimo i kako je cijena ulaznica za utakmicu 8 eura.

Osim trenera koji naporno rade kako bi što bolje pripremili svoje igrače, mnogo posla ima ovih dana i sportski direktor Srećko Juričić sa svojim suradnicima. Nalazimo se točno na polovici siječanjskog prijelaznog roka, pa bi očito trebalo biti još promjena u ekipi.

Još uvijek se ne zna gdje je nestao Mate Jajalo, klub s Kantride vjerojatno će ga zbog toga drastično kazniti, a i rubrika mogući dolasci sadrži nekoliko zanimljivih imena.

Novinari su otkrili kako splitski Hajduk želi Rijeci prodati svog 23-godišnjeg veznog igrača Filipa Bradarića, koji bi očito vrlo rado htio svoju karijeru nastaviti na Kantridi. No, problema je navodno previsoka odšteta koja traže iz Hajduka. Spominje se iznos od čak 1,5 milijuna eura.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram