Povežite se s nama

Sport

Bradariću u Rijeci milijun kuna godišnje

Objavljeno

na

Rijeka je tijekom ovog zimskog prijelaznog roka itekako bila aktivna na nogometnom tržištu. Rubrika odlasci i dolasci sadrži zaista veliki broj imena, a posljednje prinove na Kantridi su Filip Bradarić iz Hajduka i Josip Radošević iz Napolija.

Utrka s Dinamom za prvo mjesto neće biti lagana, pogotovo kad se uzme u obzir trenutna bodovna prednost zagrebačke ekipe, ali čini se da na Kantridi zaista vjeruju kako je sve moguće te to i potvrđuju dovođenjem brojnih kvalitetnih igrača.

Dres Rijeke tako bi iduće tri i pol godine, ukoliko ne dođe do odlaznog transfera u međuvremenu, trebao nositi sad već bivši Hajdukov igrač Filip Bradarić. Cijena transfera iznosi oko 600.00 eura, no ukupna cijena je zapravo i viša ako se uzme u obzir da će u sklopu ovog transfera Splićanima biti oprošteno i staro dugovanje koje imaju prema Rijeci još na temelju prijašnjeg transfera Anasa Sharbinija.

Slobodna Dalmacija otkriva kako bi Bradarić trebao godišnje zarađivati čak oko 120.000 eura na Kantridi, odnosno približno milijun kuna, pogotovo ako postoje i određeni bonusi. Kao jedan od uvjeta dolaska Bradarić je navodno postavio i zahtjev da ne sudjeluje u nadolazećoj utakmici ovog vikenda protiv Hajduka, ali ta informacija ipak nije potvrđena.

Radošević na Kantridu stiže na posudbu, ali Rijeka će imati pravo otkupiti njegov ugovor po isteku posudbe.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram