Povežite se s nama

Mozaik

Brojne premijere na Exclusive Auto Moto Showu u Rijeci

Objavljeno

na
Od trećeg izdanja najuzbudljivijeg automobilskog okupljanja ove godine,  Exclusive Auto Moto Showa, dijeli nas još tri tjedna!  Ovogodišnji EAMS održat će se od 26. do 29. Ožujka 2015. u Rijeci, ponovno u Tower Centru Rijeka, ali u novom prostoru (nekadašnjem Semeraru) na 4000 kvadrata.  Prema riječima organizatora prostor je već  u potpunosti ispunjen, iako se manifestacija preselila na puno veći prostor u odnosu na prijašnju godinu (1500 kvadrata više).

Po prvi put će se riječkoj publici predstaviti tvrtka Emil Frey, ekskluzivni uvoznik Mercedesa. Uz Mercedes na Exclusive Auto Moto Show stižu i ostali premium brendovi (BMW, Porsche, Audi, Range Rover, Jaguar, Infinity, Lexus) što potvrđuje još jednom značaj manifestacije.

S obzirom da su protekla tri mjeseca velik broj novih modela stigli na tržište po prvi put će se pojedini modeli moći vidjeti upravo na Exclusive Auto Moto Showu u Rijeci,  svega 2 tjedna nakon velikog sajma u Ženevi. Na Exclusive Auto Moto Showu tako će se moći vidjeti novi modeli Mazde, Renaulta, Hyundaija, Opela, ekskluzivni primjerci Mercedesa, te novi model Volkswagen Passata.

Ove godine proširena je i ponuda motora, predviđa se duplo veći broj nego prošle godine, a veliki interes su također iskazale tvrtke koje se bave opremom za automobile i motocikle.

Priprema se zanimljiv program otvorenja sajma, a kao i svake godine i treće izdanje Exclusive Auto Moto Showa krasit će fascinantna ekskluzivna vozila.  Ulaz za posjetitelje i ove će godine biti besplatan.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram