Povežite se s nama

Mozaik

Capitano nastavlja živjeti dalje

Objavljeno

na
Vijest o kratkotrajnom zatvaranju popularnog Capitana na riječkoj Rivi izazvala je prilično veliki interes, no svi oni koji su se ražalostili da na toj adresi više neće moći popiti kavu ili vikendom navečer izaći van i zabaviti, zasigurno će razveseliti vijest koja nam je stigla iz tvrtke Luje d.o.o.

Upravo oni su i vlasnici spomenutog poslovnog prostora na adresi Riva 10 kojim je godinama kao zakupac upravljao Jure Grubišić, ali prošlog je tjedna vjerojatno zaključio kako mu to više nije isplativo te je izašao iz tog prostora.

No, na tom mjestu i dalje ostaje kafić i noćni klub, ali novi natječaj kojim bi se tražio novi zakupac ipak neće biti raspisan, već je prostor u svoje ruke preuzela tvrtka Luje.

Capitano je tako samo nakratko bio zatvoren, kako bi se izveli manji radovi u interijeru.

“Popularni Capitano i dalje ima otvorena vrata za svoje brojne goste. Neke manje izmjene unutar ugostiteljskog objekta smo već napravili, neke još planiramo, a želja nam je uskoro obnoviti i cijelu terasu”, poručio je direktor tvrtke Luje Rade Ždrilić u razgovoru za portal Fiuman.hr te potvrdio da se neće mijenjati ni naziv kafića, pa će stoga brojni Riječani i dalje moći uživati u kavi na toj lokaciji.

 

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram