Povežite se s nama

Sport

Član uprave RK Zamet Boris Konjuh naslijedio Mirzu Džombu

Objavljeno

na


Boris Konjuh postao je novi predsjednik Rukometnog saveza Primorsko-goranske županije i na toj funkciji naslijedio je trofejno svjetsko rukometno ime i bivšeg reprezentativca Mirzu Džombu koji je na toj poziciji proveo protekle 4 godine.  Boris Konjuh je bivši direktor Zamećana te aktualni član uprave RK Zamet. Konjuh je javnim glasovanjem osvojio 20 glasova i time pobijedio Damira Bogdanovića za kojega je glasovalo 7 članova skupštine.

“S rukometom sam počeo još 1965. godine kod Zvonka Pitinca u Kozali. Igrao sam u Kozali, Trsatu, u ondašnjoj Drugoj ligi u Kvarneru te sam završio karijeru u Puntu. Drago mi je da sam bio na direktorskoj funkciji u Zametu u sjajno vrijeme od 1997. do 2001. godine te da sam ponovno u klubu od 2016. godine i to uz teren. Na ovoj funkciji mislim nastaviti putem kojim je išao stari predjednik, kao što želim i unaprijediti rad.”- izjavio je tom prilikom Boris Konjuh.

Birani su i novi članovi Upravnog odbora, to su Darko Tomović, Edi Lukšić, Danko Dragičević, Gordan Božić, Damir Ljubanović i Zvonimir Kutija.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram