Povežite se s nama

Mozaik

CTK Rijeka donosi radionicu izrade vjetrenjače

Objavljeno

na

Arhiva

Centar tehničke kulture Rijeka poziva sve zainteresirane da preuzmu svoj edukacijski kit i putem video uputa izrade kućnu vjetrenjaču.

Naime, na obustavu svih radionica zbog epidemiološke situacije CTK Rijeka odgovorio je osmišljavanjem DIY radionice turbINA u suradnji s tvrtkom INA – Industrija nafte d.d.

Izradili su edukacijski kit koji se sastoji od svega što je potrebno kako biste izradili vjetrenjaču koja kinetičku energiju vjetra pretvara u svijetlo. Želite li napraviti svoju kućnu vjetrenjaču, prijavite se putem obrasca na internetskoj stranici CTK Rijeka. Nakon prijave dobit ćete obavijest od predavača iz CTK Rijeka o tome kako pokupiti svoj edukacijski kit. Prijavite se što prije jer broj edukacijskih kitova je ograničen!

Uz edukacijski kit, CTK-ovci su pripremili i video upute za izradu vjetrenjače koje će vas voditi korak po korak do uspjeha. A osim što od vas očekuju da izgradite svoju prvu vjetroturbinu zamolit će vas i da snimite njen nastanak u nekoliko kratkih videa te iste podijelite na društvenim mrežama i tagirate CTK Rijeka, INA – Industrija nafte te staviti hashtagove #turbINA, #širimoznanje, #vjetrenjača, #DIY.

Na mrežnim stranicama CTK Rijeka nalazi se i kratki promotivni video za radionicu.

Ukoliko niste aktivni na društvenim mrežama, kratke videe ćete moći poslati na mail imusanovic@ctk-rijeka.hr i CTK Rijeka će ih podijeliti kroz svoje kanale.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže