Povežite se s nama

Mozaik

CTK Rijeka donosi radionicu izrade vjetrenjače

Objavljeno

na

ArhivaCentar tehničke kulture Rijeka poziva sve zainteresirane da preuzmu svoj edukacijski kit i putem video uputa izrade kućnu vjetrenjaču.

Naime, na obustavu svih radionica zbog epidemiološke situacije CTK Rijeka odgovorio je osmišljavanjem DIY radionice turbINA u suradnji s tvrtkom INA – Industrija nafte d.d.

Izradili su edukacijski kit koji se sastoji od svega što je potrebno kako biste izradili vjetrenjaču koja kinetičku energiju vjetra pretvara u svijetlo. Želite li napraviti svoju kućnu vjetrenjaču, prijavite se putem obrasca na internetskoj stranici CTK Rijeka. Nakon prijave dobit ćete obavijest od predavača iz CTK Rijeka o tome kako pokupiti svoj edukacijski kit. Prijavite se što prije jer broj edukacijskih kitova je ograničen!

Uz edukacijski kit, CTK-ovci su pripremili i video upute za izradu vjetrenjače koje će vas voditi korak po korak do uspjeha. A osim što od vas očekuju da izgradite svoju prvu vjetroturbinu zamolit će vas i da snimite njen nastanak u nekoliko kratkih videa te iste podijelite na društvenim mrežama i tagirate CTK Rijeka, INA – Industrija nafte te staviti hashtagove #turbINA, #širimoznanje, #vjetrenjača, #DIY.

Na mrežnim stranicama CTK Rijeka nalazi se i kratki promotivni video za radionicu.

Ukoliko niste aktivni na društvenim mrežama, kratke videe ćete moći poslati na mail imusanovic@ctk-rijeka.hr i CTK Rijeka će ih podijeliti kroz svoje kanale.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram