Povežite se s nama

Mozaik

Desetak bendova ovog petka na Unplugged Festival u Ičićima

Objavljeno

naU petak, 12. srpnja, treću godinu zaredom, čitavo mjesto prožimati će kombinacija ugodnih zvukova nastupima desetak bandova na punktovima svih ugostiteljskih objekata.

Unplugged Festival, u svojoj izvornoj ideji, zamišljen je kao promocija brojnih izvedbi rock, jazz, blues, bossa nova i swing varijanti, taktova polki i valcera, ali i etno izričaja klapskog pjevanja, od kojih većina ima bazu upravo u autentičnim izvedbama mnogobrojnih lokalnih izvođača.

Glavni dio ove glazbene večeri pripala je sastavu Lili Gee, etabliranom na domaćoj, ali i sve više inozemnoj sceni. Lidija Graovac, nekadašnja pjevačica još jednog kultnog banda, Soulfingers, nastavlja samostalno pod umjetničkim imenom Lili Gee. Uz pratnju glazbenika Miroslava Odaka i ostalih članova čeka nas još jedna izvrsna interpretacija. Koncert je zakazan za 21.00 sat na glavnoj plaži, a ostali će svoj program započeti već u 19,00 sati na različitim lokacijama – to su Rani Mraz, Duo Timeless, Blu:Kanu, Duo Lemon Jazz, Trio Barcode, Kvartet Liburnija i Klapa Baladur.

Osvježenje u pauzama od pjesme i plesa, ugodnih razgovora i uživanja u atmosferi potražite u jednom od lokala i objekata koji su uvijek svima omiljeni u Ičićima – caffe barovi Calypso, Rožica, Rara, Monte Capra, Sunset, beach bar Bamba Bar, bistroi Lučica, Venezia i Sunce te restorani Commodore i Galeb. Raspored izvedbi i lokacije na stranicama www.icici.tourism.com

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram