Povežite se s nama

Vijesti

Djelatnici onkologije u radnom posjetu riječkom Hospiciju

Objavljeno

na
U jučerašnjem radnom posjetu riječkom Hospiciju “Marija K. Kozulić” tim djelatnika Klinike za radioterapiju i onkologiju KBC-a Rijeka je s ravnateljicom Hospicija Jelenom s. Leopoldom Ivković razmijenio iskustva i prijedloge za daljnju suradnju kroz organizaciju palijativne i cjelovite skrbi za one čija bolest više ne reagira na postupke liječenja. Riječki hospicij je ustanova koja pruža nezamjenjivu fizičku, psihološku, duhovnu i socijalnu potporu bolesnicima u terminalnoj fazi bolesti.

Na čelu sa v. d. predstojnicom Klinike za onkologiju i radioterapiju doc. dr. Ivanom Mikolašević, sa strane bolnice u operativnom dogovoru sudjelovale su dr. Jasna Marušić, specijalist onkologije i radioterapije i Nevena Polić, glavna sestra Klinike.

Doc. dr. Mikolašević zahvalila je ravnateljici Jeleni s. Leopoldi Ivković na iznimno korisnim savjetima koji se zasigurno mogu implementirati i u rad Klinike za radioterapiju i onkologiju, a u svrhu poboljšanja skrbi za onkološke bolesnike. Riječka onkologija će pružiti maksimalnu moguću stručnu podršku Hospiciju, kako tijekom radnog tjedna, tako i u dane vikenda i blagdana.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram