Povežite se s nama

Vijesti

Dobrim parkiranjem ne može se pohvaliti ni predsjednik Gradskog vijeća Andrej Poropat

Objavljeno

na
Rijeci kronično nedostaje parkirnih mjesta, naročito u određenim dijelovima grada gdje se nalazi više većih stambenih objekata, pa se povremeno moraju građani snalaziti kako znaju i umiju.

Način parkiranja gradonačelnika Vojka Obersnela na Pećinama i posebice direktora gradske tvrtke Rijeka plus Željka Smjovera u strogom centru Rijeke privukli su posljednjih dana prilično veliku pažnju građana, naročito iz razloga što se radi ipak o osobama za čiju plaću novac izdvajaju praktički svi Riječani. Pažnju pojedinih Riječana također je privuklo parkiranje na Pećinama još jedne javne osobe i političara.

Andrej Poropat već određeno vrijeme nalazi se na funkciji predsjednika Gradskog vijeća Grada Rijeke, a izgleda da ni on ne bira previše vrijeme i mjesto parkiranja na Pećinama sa svojim službenim autom Grada Rijeke. Primili smo nekoliko fotografija Poropatovog vozila na Pećinama u Ulici Janka Polića Kamova u neposrednoj blizini Tower centra.

Očito kako se Poropat često zna parkirati na nogostupu i to na raskrižju u blizini pješačkih prijelaza, a iz fotografija je vidljivo kako bi problema s prolaskom nogostupom imale također osobe s invaliditetom u kolicima, kao i roditelji s dječjim kolicima.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram