Povežite se s nama

Vijesti

Doris Kujundžić iz LRH osvojila nagradu za djelatnicu godine u prodaji i marketingu

Objavljeno

na
Liburnia Hotels & Villas, najveća kvarnerska hotelska kompanija, na Danima hrvatskog turizma u Rovinju okitila se priznanjima. Doris Kujundžić, dugogodišnja djelatnica Liburnia Hotels & Villas, osvojila je prestižnu nagradu Hrvatske turističke zajednice „Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine“ u kategoriji „Djelatnik godine u prodaji i marketingu“.

Doris je cijelu svoju dosadašnju karijeru provela u Liburnia Hotels & Villas, započevši svoj rad kao student, a danas je nezamjenjiv član prodajnog tima. Njena posvećenost i stručnost čine je ključnom osobom u timu. Nesebična podrška kolegama, uvijek dobro raspoloženje i pozitivan stav samo su neke od osobina koji je čine izuzetno cijenjenom među kolegama.

„Proaktivnost, želja za postizanjem rezultata te odgovornost prema poslu kvalitete su koje najbolje opisuju Doris kao djelatnicu i kolegicu. Imati osobu u timu na koju se uvijek možeš osloniti danas je od neizmjerne važnosti, stoga nam je izuzetno drago da je nagrada otišla upravo u Dorisine ruke“, kaže Klaudio Šegarić, direktor prodaje Liburnia Hotels & Villas.

Uz ovo važno priznanje, na Danima hrvatskog turizma u Rovinju, opatijski Hotel Ambasador bio je finalist kategorije „Nagrada u poslovnom turizmu“ gdje se posebno vrednovala kvaliteta infrastrukture, inovativnost u konceptima organizacije poslovnih događanja, ali i broj sudionika koje privlače pojedina događanja, odnosno destinacije poslovnog turizma.

Hotel Ambasador, kultni opatijski hotel izgrađen davne 1966. godine, od samih početaka ključan je akter u razvoju Opatije kao cjelogodišnje destinacije te promicanju kongresnog turizma. S više od 110 poslovnih događanja godišnje, Hotel Ambasador privlači međunarodne i domaće organizatore događanja iz različitih sektora, od medicinskih simpozija i tehničkih konferencija do različitih profesionalnih skupova, čime se nametnuo kao važno središte poslovnih okupljanja.

„Kroz cijelu godinu, Hotel Ambasador predstavlja epicentar raznih događanja koja potiču povezivanje stručnjaka, razmjenu ideja i istraživanje poslovnih prilika. Njegova ključna uloga u jačanju poslovnih veza i promicanju kulturnih i akademskih razmjena ne samo da pridonosi rastu hotela, već dijelom oblikuje i opatijski turizam. Dugovječnost i snažan utjecaj hotela svjedoče o važnosti koju ima kao prepoznatljiv simbol Opatije, istovremeno služeći kao vitalna institucija u poticanju poslovnog turizma“ istaknuo je Mladen Kapović, direktor hotela Ambasador.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže