Povežite se s nama

Crna kronika

Dva muškarca uhićena zbog napada na juniore

Objavljeno

na
Napad koji se dogodio tijekom proteklog vikenda na juniore malonogometaše s Raba na riječkoj zaobilaznici u blizini čvora Orehovica zgrozio je mnoge.

U prvi mah se smatralo kako se radi o navijačkom obračunu, no kasnije se ipak otkrilo kako napadnute osobe nisu članovi Torcide, dok mnogi napadače dovode u vezu s Armadom. Je li to zaista tako, u ovom trenutku nije poznato, ali iz riječke policije još su u ponedjeljak otkrili kako imaju osumnjičene.

Prema svemu sudeći ovaj bi slučaj mogao biti vrlo brzo riješen, dvojica muškaraca su uhićena te su završili u pritvoru.

“Policijski službenici Treće policijske postaje Rijeka provode kriminalističko istraživanje u svezi utvrđivanja svih okolnosti događaja od 24. siječnja ove godine koji se zbio na riječkoj zaobilaznici i u kojemu je jedna osoba lakše ozlijeđena. Podsjećamo da su tada  nepoznate osobe ubacile zapaljiva sredstva u kombi vozilo riječkih registracijskih oznaka u kojemu se osim ozlijeđenoga 19-godišnjaka nalazilo još osam osoba. U dosadašnjem tijeku kriminalističkog istraživanja ovog događaja policija za počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, sumnjiči dvojicu hrvatskih državljana. Riječ je o 20-godišnjaku  i 27-godišnjaku koji su tijekom dana predani pritvorskom nadzorniku”, navodi se u objavi iz policije.

Slučajipak ne može biti još uvijek zaključen, jer prema iskazima napadača je ipak bilo znatno više.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram