Povežite se s nama

Crna kronika

Dvije muške osobe se potukle, jedan uhićen zbog prijetnje policajcima

Objavljeno

na
Crikvenička policija je prekjučer, 8. studenog zaprimila dojavu o narušavanju javnog reda i mira na području Crikvenice o verbalnom i fizičkom sukobu dvojice hrvatskih državljana u dobi od 26 i 29 godina.

Obojica su lakše ozlijeđena, a 29-godišnjak je nakon što mu je pružena liječnička pomoć u zdravstvenoj ustanovi u Crikvenici prevezen u KBC Rijeka.

Tom prilikom, 33-godišnji hrvatski državljanin pokušao je ući u zgradu zdravstvene ustanove te su ga medicinski djelatnici i policijski službenici zamolili da pričeka vani na što je negodujući počeo vikati. Unatoč upozorenjima da se smiri, 33-godišnjak je nastavio s vikanjem i uputio ozbiljne prijetnje policijskim službenicima.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja kojeg su proveli policijski službenici Službe općeg kriminaliteta PU PG, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje, osumnjičeni 33-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Preostala dvojica osumnjičenika prekršajno su sankcionirani temeljem Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram