Povežite se s nama

Mozaik

Električni orgazam nastupa u Palachu

Objavljeno

na
U subotu 28.03.2015. u 23h na pozornicu OKC Palach dolazi legendarni Električni orgazam, gdje će ispucati presjek svoje prebogate karijere te na taj način obilježiti 35 aktivnih godina na sceni.

Diskografija legendarnog beogradskog benda je zaista impozantna i uključuje neke od najboljih jugoslavenskih albuma, kao što su “Kad bubanj kaže”, “Distorzija” i “Paket aranžman” zajedno sa Idolima i Šarlo Akrobatom te svevremenske klasike “Zlatni papagaj”, “Nebo”, “Krokodili dolaze” i “Igra rokenrol cela Jugoslavija”. Posljednji studijski album, “To što vidiš to i jeste”, objavili su 2010. godine.

Osim njih, te će večeri u Palachu nastupiti i Rizol

Nakon petnaestak godina sviranja i gotovo isto toliko pauze zagrebački band Rizol (iz zagrebačkog Španskog) ponovo na okupu.

Krajem osamdesetih, odrastanje u neposrednoj blizini Zdenka Franjića rezultiralo je infekcijom rock and rollom. Logičan slijed je bio početak rada benda i ulazak u studio prilikom snimanja legendarnog albuma Bombardiranje New Yorka.

Nakon toga Rizoli izdaju neke materijale za Zdenkov “Slušaj najglasnije”, da bi sredinom devedesetih objavili i album Jaki i glupi za Jabukaton. Pored albuma tokom svih tih godina Rizoli nastupaju uglavnom po Hrvatskoj i Sloveniji na mnogim koncertima, a posebna veza postoji sa Električnim Orgazmom sa kojim su svirali po Hrvatskoj i svim većim gradovima Slovenije spomenutih 90-ih godina.

Karte po 50 kuna su u pretprodaji na šankovima Palacha i Beertije te online na entrio.hr, dok će na dan koncerta ulaz biti 70 kuna.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže