Povežite se s nama

Vijesti

Erste banka s dva milijuna kuna pomaže riječki sport i kulturu

Objavljeno

na

Grad Rijeka i Erste&Steiermärkische banka potpisali su u Salonu Grada Rijeke Sporazum o suradnji na sponzoriranju Međunarodnog riječkog karnevala, Međunarodnog festivala malih scena te manifestacija Homo si teć i Fiumanka te nastavku sponzorske suradnje s Vaterpolo klubom Primorje koji nosi ime banke, za što će se u 2015. godini izdvojiti ukupno 2.025.000 kuna.

Ugovor su potpisali gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel i predsjednik Uprave Erste banke Petar Radaković, uz prisustvo člana Uprave Erste & Steiermärkische banke Zdenka Mataka, pročelnika Odjela za kulturu Ivana Šarara, pročelnika Odjela za sport i tehničku kulturu Igora Načinovića, direktora Turističke zajednice grada Rijeke Petra Škarpe te predstavnika sponzoriranih manifestacija i kluba: predsjednika Vaterpolo kluba Primorje – Erste banka Predraga Slobode sa suradnicima i vaterpolistima, Ljiljane Ivetac i Davora Perovića iz Agencije 2. mjesto te umjetničkog direktora Međunarodnog festivala malih scena Nenada Šegvića.

Potpisivanje Sporazuma nastavak je dobre suradnje Grada Rijeke i Erste banke pa je tako, na inicijativu Grada Rijeke, u posljednjih 11 godina Erste banka projekte Grada Rijeke sponzorski podržala s iznosom od ukupno oko 30 milijuna kuna. Tako, primjerice, već dvanaestu godinu sponzorira Međunarodnu karnevalsku povorku i Dječju karnevalsku povorku.
“Vjerujem da je jedan od razloga uspješnosti niza riječkih manifestacija i Vaterpolo kluba i činjenica da ih dugi niz godina sponzorira upravo Erste banka, koja je također na temelju javnih natječaja sudjelovala kao partner u nizu gradskih projekata,” kazao je riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, ujedno se zahvalivši Erste banci što je proteklih godina poduprla brojne riječke manifestacije i sportske klubove te izrazivši nadu da će se uspješna suradnja nastaviti i ubuduće.

Prema riječima predsjednika Uprave Erste banke Radakovića, sponzorstva Erste banke s 900 tisuća kuna u prvim godinama narasla su na preko 3 milijuna kuna za različite manifestacije i klubove na području Rijeke i Primorsko-goranske županije.

Grad Rijeka

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram