Povežite se s nama

Vijesti

Estonska Nordica otkazala avio liniju za Rijeku

Objavljeno

na
Estonski nacionalni zračni prijevoznik Nordica u ljetnom redu letenja 2019. godine više neće letjeti na liniji Rijeka – Tallinn. Ovu liniju su povukli iz prodaje.

Ostaje jedina linija prema Hrvatskoj i to na ruti Split – Tallinn. U prodaji su tri leta tjedno, isto kao i prošle godine i to utorkom, četvrtkom i nedjeljom. Letovi nedjeljom će biti u prometu od 14. travnja do 20. listopada 2019., dok će letovi utorkom i četvrtkom biti u prometu samo u srcu sezone, odnosno od 25. lipnja do 27. kolovoza 2019. godine.

Na linijama estonskog nacionalnog prijevoznika lete zrakoplovi tipa Canadair CRJ-900 kojima operira poljski nacionalni zračni prijevoznik LOT Polish Airlines (LO/LOT) te prema tome i letovi nose oznake poljskog zračnog prijevoznika, javlja partnerski portal AvioRadar.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže