Povežite se s nama

Mozaik

Festival “Na Palade” ove godine otvara ljeto u Crikvenici s Eurosong hitovima

Objavljeno

na
“Na Palade”, festival koji tradicionalno označava početak ljeta u Crikvenici, ove će godine biti u znaku Eurosonga i zasigurno će biti spektakularan. Četvrto izdanje ovog popularnog festivala ove godine nosi naziv “Na Palade – kanat i štorije Eurosonga” i okuplja doista sjajna glazbena imena, a sigurni smo da će mu i ove godine nazočiti brojna publika, kako domaća tako i brojni turisti koji ovu manifestaciju jednostavno ne propuštaju.

U petak, 16. lipnja 2023., s početkom u 21 sat, na Trgu Stjepana Radića, u posebnom ambijentu kakvog samo Crikvenica ima, na impozantnoj pozornici će zapjevati eminentna hrvatska glazbena imena koja će izvoditi domaće i strane skladbe, a koje su označile povijest Eurosonga. Nakon ovogodišnjeg izdanja u Liverpoolu i odlične hrvatske prezentacije, bit će to nastavak jedne posebne godine za hrvatsku glazbu te će se i u Crikvenici pjevati popularna “Mama ŠČ!”.  Svakako valja napomenuti da je i ove godine ulaz na festival za publiku besplatan te će tako svi zainteresirani moći uživati u ovoj posebnoj crikveničkoj večeri.

Pod voditeljskom palicom sjajnog dvojca kojeg čine Uršula Tolj i Mario Lipovšek Battifiaca i uz pratnju vrhunskog Infinity Orchestra, uživo će popularne eurosongovske uspješnice izvoditi: Alen Đuras, Ivana Kindl, Damir Kedžo, Antonio Krištofić, Andrina Frleta, Martina Majerle, Veronika Kamenar, Mario Battifiaca, klape Luka i Tramuntana, a posebno valja naglasiti da će nastupiti i pobjednica Eurosonga – Emilija Kokić, koja je s grupom Riva trijumfirala u švicarskoj Lauseanne-i 1989.g. Bit će to idealna prilika podsjetiti se eurosongovskih uspješnica kao što su “Waterloo”, “Nel blu dipinto di blu (Volare)”, “Euphoria”, “Wild Dance”, “Marija Magdalena”, “Lejla”…

Ovu večer za pamćenje, koja se održava u organizaciji Turističke zajednice Grada Crikvenice i pod pokroviteljstvom Grada Crikvenice te “Eko-Murvice” d.o.o., umjetnički ravnatelj festivala Robert Grubišić najavljuje riječima: “Veliko mi je zadovoljstvo predstaviti 4. po redu festival NA PALADE. Ove godine za temu imamo Eurosong, jedno od najinteresantnijih i najpraćenijih glazbenih natjecanja diljem svijeta. Jedanaest vrhunskih izvođača otpjevat će devetnaest eurosongovskih hitova raznih ritmova, stilova i žanrova ,počevši od davne 1958. i pjesme “Nel blu dipinto di blu” (Volare) preko jedine naše pobjedničke pjesme “Rock me baby” iz 1989. do ovogodišnje uspješnice i nezaobilazne “Mama ŠČ”. Lanjski festival NA PALADE posjetilo je oko 2 500 ljudi među kojima i brojni turisti te mi je posebno drago što će na festivalu nastupiti i dvije klape kao originalni, autohtoni hrvatski proizvod.”

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram