Povežite se s nama

Mozaik

General Woo stiže u Palach

Objavljeno

na
Omladinski kulturni centar Palach u legendarnoj Kružnoj ulici u posljednje vrijeme obiluje zanimljivim programima i koncertima, a početkom ožujka ističe se koncert poznatog Generala Wooa.

Zagrepčanin je jedan od pionira rapa na ovim prostorima, početkom 90-ih je bio osnivač legendarnog dvojca Tram 11, od razlaza dvojca General Woo kreće u solo projekte. Tako je prošlo i došlo do 21. godine njegovog penjanja na pozornice, top ljestvice i aktualne turneje “PAD SISTEMA” koja kreće u drugom mjesecu.

Uz samog Generala Wooa, u pratnji će bit njegov DJ/Beatmaker – Mr. Dirty Hairy i jedan od najperspektivnijih mladih repera u Hrvatskoj Pendrek.

Ulaznice su u pretprodaji po 30 kuna, a mogu se kupiti na šankovima OKC Palach i The Beertije te online na entrio.hr, dok će na dan koncerta 06.03. ulaz biti 40 kuna.
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže