Povežite se s nama

Sport

Hinić: Utakmica protiv Valjeva određuje hoćemo li u “gornji” ili “donji” dom

Objavljeno

naPosljednja ovogodišnja tiskovna konferencija vaterpolista Primorja održala se danas u trofejnoj sali Bazena Kantrida. Trener riječkih vaterpolista Igor Hinić i igrač Srđan Aksentijević osvrnuli su se na utakmice koje su iza njih te najavili svog idućeg protivnika VK Valjevo koje gostuje na Kantridi ovu subotu 15. prosinca u 20h.

Prvog prosinca odigrali su utakmicu sedmog kola A2 Regionalne vaterpolo lige, a vikend iza 7. – 9. prosinca kvalifikacijski četvrtfinalni turnir Prvenstva Hrvatske za seniore. Gostovanje u Šibeniku završilo je s tri boda domaćina, nakon što je oscilacijama u igri, ipak su Šibenčani izašli punog plijena. Turnir u Zagrebu je ipak već unaprijed bio određen jer je ždrijeb spojio Jug CO i HAVK Mladost koji trenutno imaju veliku nadmoć nad vaterpolistima Primorja Erste Banke, Medveščaka i Zadra koji zajedno dijele sudbinu u A2 ligi.

“Valjevo je protivnik koji je na bodovnoj ljestvici tu do nas, svojevrsni je to derbi između naše momčadi i gostiju.  Utakmica je izuzetno bitna, očekujem tvrdu utakmicu s obzirom da nam je Valjevo direktan konkurent za prolazak u „gornji“ ili „donji“ dom, odnosno prvi i drugih šest u ligi. Mislim da ne moram naglašavati koliki je imperativ pobjede. Protivnik je ove godine imao raznolike rezultate, posljednja utakmica Valjeva bila je protiv Šapca u Kupu Srbije koju su tijesno izgubili. Najbolji igrač je Njegovan, ljevak, dobar centar. Također je ovdje Tenđer s lijeve strane. Valjevo ima i iranskog i japanskog reprezentativca”, uputio nas je o Valjevu trener Hinić.

“Slažem se s trenerom, izuzetno bitna utakmica koja na našem bazenu ovisi isključivo o nama. Ekipa je spremna da ovu godinu zatvorimo s tri boda, pobjedom i dobrom utakmicom. Nakon toga nam ostaje prostora za rad i pripremu ostalih utakmica do kraja ovog dijela natjecanja. Pozivam sve naše navijače da nas podrže i što većem broju, da ovu godinu zatvorimo kako treba”, nadovezao se Srđan Aksentijević.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram