Povežite se s nama

Mozaik

Horor igra čija je radnja smještena u Gorski kotar stigla na Playstation, Xbox i Nintendo Switch

Objavljeno

na
Istarski Red Martyr Entertainment postigao je ovog vikenda veliki uspjeh sa svojom video igrom Saint Kotar čija je radnja smještena u Gorski kotar.

Nakon uspješne Kickstarter kampanje u ljeto 2020., i prošlogodišnjeg izlaska igre za PC (proglašena najboljom hrvatskom video igrom 2021.), Saint Kotar je ovaj tjedan postigao novi, dosad najveći uspjeh – izašao je globalno za sve igraće konzole: Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, i Nintendo Switch.

Igra je dostupna za kupnju na svim službenim trgovinama u cijelom svijetu, u digitalnom i fizičkom obliku. Primjerice, prodaje se i na Amazonu, Gamestopu i drugim velikim globalnim maloprodajnim lancima trgovina. Igra je ujedno dostupna u većem broju naših domaćih webshopova i fizičkih trgovina poput Elipso, Svijet Medija, Instar Informatika, itd.

“Riječ je o psihološkoj detektivskoj igri baziranoj na priči i odlukama u kojoj preuzimamo ulogu dvoje pobožnih ljudi u potrazi za nestalom djevojkom u drevnom mjestu naziva Saint Kotar (inspirirano Gorskim kotarom). Bit će tu rituala štovanja đavla i vještičarstva, groznih ubojstava i okultnih sila. Istražujući igru i cijelu tu priču morat ćemo sastaviti dijelove misterija te razotkriti istinu iza nekakve strašne prisutnosti koja vreba nad tim malim hrvatskim mjestom”, opisuje ovu hrvatsku horor igru portal HCL.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram