Povežite se s nama

Sport

Hristov stigao na Kantridu: Nadam se da će me navijači voljeti

Objavljeno

naVentsislav Hristov, 26-godišnji napadač reprezentacije Bugarske, novo je ime u napadu Rijeke. Stasiti napadač ponikao u Lokomotivu iz Sofije u ponedjeljak je došao u Rijeku što mu je u ovom trenutku samo usputna stanica prema Varaždinu gdje će idućih dana biti podvrgnut terapijama kako bi sanirao manju ozljedu mišića i priključio se momčadi na treningu.

Iako još nije upoznao suigrače i trenere, prvi dojmovi koje je stekao o klubu i gradu su pozitivni.

“Prvi dojmovi o Rijeci su dobri. Sve mi se čini na visoko profesionalnoj razini što me jako raduje i jedva čekam da se stavim na raspolaganje treneru i počnem trenirati s ostatkom momčadi. Imam mali problem s ozljedom, ali idem na terapiju i vjerujem da ću vrlo brzo biti spreman za sve napore”, rekao je Hristov koji je informirajući se o Rijeci spoznao da je ovdje igrao njegov sunarodnjak Georgi Ivanov.

“Informirao sam se o klubu i gradu prije nego sam došao ovdje pa znam da je moj sunarodnjak Georgi Ivanov igrao za Rijeku. Nisam znao da su navijači u Rijeci toliko voljeli Ivanova, ali nadam se da ću nastaviti na njegovom tragu i da će me navijači cijeniti kao što su i njega. Znam da je Rijeka jedan od boljih hrvatskih klubova, da je posljednjih godina dosta napredovala i da postiže uspjehe u domaćem prvenstvu i Europi, a ja vjerujem da ću se uklopiti i pomoći klubu da ostvari svoje ciljeve”, zaključio je novi napadač Rijeke.

U nastavku pogledajte prve dojmove Ventsislava Hristova nakon dolaska u Rijeku.

HNK Rijeka

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram