Povežite se s nama

Sport

Hrvatske košarkaške zvijezde stižu u centar Zamet

Objavljeno

naFanovi domaće košarke u Rijeci će uskoro definitivno doći na svoje zahvaljujući odluci Hrvatskog košarkaškog saveza da se ovogodišnja All Star utakmica odigra upravo u ovom gradu. Velike zasluge u tome imaju i čelnici košarkaškog kluba Kvarner 2010 koji u posljednje vrijeme bilježi zaista odlične rezultate.

“Drago nam je što je Hrvatski košarkaški savez upravo nama prepustio organizaciju ovog susreta. Prepoznali su kvalitetan rad riječke košarke, nisu slučajno i košarkaši, ali i košarkašice na čelnim mjestima ljestvica u domaćim ligama. Ovo je usto, još jedno priznanje sportskom gradu Rijeci za sve ono što je napravio prošle godine. Postali smo drugi sportski grad u Hrvatskoj, a posebno mi je drago da se košarka krupnim koracima vraća tamo gdje joj je mjesto”, rekao je pročelnik gradskog odjela za sport i tehničku kulturu Igor Načinović prilikom nedavnog službenog predstavljanja utakmice.

Susret hrvatskog sjevera i juga održat će se u centru Zamet 21. veljače, a utakmicu će prenositi i drugi program HTV-a. Tko će nastupiti u utakmici još uvijek nije određeno, a za to će biti zadužen stručni savjet Hrvatskog košarkaškog saveza.

Naravno, osim same utakmice hrvatskih košarkaša, bit će tu i mnogo popratnog programa, kao što su to fanovi košarke već naviknuli, pogotovo oni koji prate slične događaje u američkom NBA-u. Planiraju se tradicionalna natjecanja u zakucavanjima i tricama, plesne točke potvrdile su Cedevitašice iz Zagreba i akrobatska skupina Žapci iz Ljubljane. Također će se održati i utakmica dječaka rođenih 2001. godine i mlađih – riječka reprezentacija protiv županijske.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.11.2023.
Ovim putem obavještavamo korisnike kako prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. do dana 29. studenoga 2023. godine iznimno radi do 13:00 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti putem internet bankarstva ili RCC portala ovisno koju kategoriju mjesečne parkirne karte korisnici produljuju.

Fiuman Plus

Društvene mreže