Povežite se s nama

Sport

Hrvatske košarkaške zvijezde stižu u centar Zamet

Objavljeno

na
Fanovi domaće košarke u Rijeci će uskoro definitivno doći na svoje zahvaljujući odluci Hrvatskog košarkaškog saveza da se ovogodišnja All Star utakmica odigra upravo u ovom gradu. Velike zasluge u tome imaju i čelnici košarkaškog kluba Kvarner 2010 koji u posljednje vrijeme bilježi zaista odlične rezultate.

“Drago nam je što je Hrvatski košarkaški savez upravo nama prepustio organizaciju ovog susreta. Prepoznali su kvalitetan rad riječke košarke, nisu slučajno i košarkaši, ali i košarkašice na čelnim mjestima ljestvica u domaćim ligama. Ovo je usto, još jedno priznanje sportskom gradu Rijeci za sve ono što je napravio prošle godine. Postali smo drugi sportski grad u Hrvatskoj, a posebno mi je drago da se košarka krupnim koracima vraća tamo gdje joj je mjesto”, rekao je pročelnik gradskog odjela za sport i tehničku kulturu Igor Načinović prilikom nedavnog službenog predstavljanja utakmice.

Susret hrvatskog sjevera i juga održat će se u centru Zamet 21. veljače, a utakmicu će prenositi i drugi program HTV-a. Tko će nastupiti u utakmici još uvijek nije određeno, a za to će biti zadužen stručni savjet Hrvatskog košarkaškog saveza.

Naravno, osim same utakmice hrvatskih košarkaša, bit će tu i mnogo popratnog programa, kao što su to fanovi košarke već naviknuli, pogotovo oni koji prate slične događaje u američkom NBA-u. Planiraju se tradicionalna natjecanja u zakucavanjima i tricama, plesne točke potvrdile su Cedevitašice iz Zagreba i akrobatska skupina Žapci iz Ljubljane. Također će se održati i utakmica dječaka rođenih 2001. godine i mlađih – riječka reprezentacija protiv županijske.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram