Povežite se s nama

Vijesti

Iduće godine Dani hrvatskog turizma u Opatiji, Kirigin primio nagrađene sugrađane

Objavljeno

na


Gradonačelnik Fernando Kirigin primio je danas dobitnike nagrada i priznanja na nedavno okončanim Danima hrvatskog turizma, najvećem nacionalnom događanju u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore.

Doris Kujundžić, dugogodišnja djelatnica Liburnia Hotels & Villas, osvojila je prestižnu nagradu „Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine“ u kategoriji prodaja i marketing.

– Ja sam jedno od rijetke preostale djece naše tvrtke koja su tu od početka svog poslovnog puta. Uz ljubav prema poslu, pokazalo se da su mi trud i rad te pošten odnos prema partnerima donijeli rezultate, rekla je Doris Kujundžić.

Opatijski Hotel Ambasador dobitnik je nagrade u kategoriji poslovni turizam gdje se posebno vrednovala kvaliteta infrastrukture, inovativnost u konceptima organizacije poslovnih događanja, ali i broj sudionika koje privlače pojedina događanja.

Direktor hotela Mladen Kapović je kazao da Opatija dugi niz godina pokazuje izvrsnost kao kongresna destinacija te je hotel Ambasador u toj priči jedan od značajnijih čimbenika.

Opatija je ponijela priznanje „kongresna destinacija s tradicijom“ u kategoriji poslovnog turizma. Direktorica Turističke zajednice Opatija Suzi Petričić istaknula je iznimno dobre turističke rezultate u posezoni, u listopadu i studenom koji su uvertira u Advent.

– Tražena smo kongresna destinacija s cjelogodišnjim poslovanjem i bogatom incentive ponudom, istaknula je Petričić.

Goran Pavlović manager za kongresni turizam u TZ Opatija istaknuo je kako je, među ostalim, nagrada pripala Opatiji i zbog osobitog naglaska na održivost poslovanja hotela i turističkih agencija pri organizaciji kongresa.

– Održivost je danas temelj na kojem treba graditi daljnji razvoj. Mi smo pokrenuli niz edukacija za organizatore kongresa s naglaskom na smanjenje emisije CO2, štednju energije, očuvanje okoliša i smanjenje otpada, kazao je Pavlović.

Ponovimo još jednom da će iduće godine Dani hrvatskog turizma biti održani u Opatiji koja slavi visoku 180. obljetnicu turizma.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže