Povežite se s nama

Sport

Ilić će se naći u društvu najboljih boraca svijeta

Objavljeno

na




Riječki MMA borac Dorijan Ilić u srijedu prijepodne napušta Hrvatsku i putuje u Rusku Federaciju gdje ga očekuje sljedeća borba u njegovoj profesionalnoj MMA karijeri.

Protivnik mu je, kao što smo već ranije najavili, iznimno iskusni ruski borac Maxim Grishin koji iza sebe ima 18 pobjeda i svega šest poraza. Na tom eventu Akhmat MMA održat će se ukupno čak 17 borbi, a Ilićeva spada među glavne tri.

Ova MMA priredba održava se u čast bivšeg predsjednika Čečenije Akhmata Kadyrova koji je ubijen 2004. godine, a organizatori su se potrudili dovesti kao goste neke od trenutnih i bivših najboljih boraca svijeta.

Nema sumnje kako će u Groznyom veliku pažnju borilačkih fanova privući trenutno najbolji UFC-ov borac i njihov aktualni prvak Jon Jones, a Ilićev nastup iz prvih redova pratit će takođeri i imena kao što su Fabricio Werdum, Tito Ortiz i Roger Gracie.

“Nisam imao previše vremena za odraditi pripreme s obzirom na to da sam malo kasno saznao za meč, ali ipak odlazim s velikim samopouzdanjem na ovu borbu i vjerujem da mogu do pobjede, iako neće biti lako. To je i prvi put da se ne borim kao teškaš, već je meč dogovoren u “catchweight” kategoriji, odnosno do 98 kilograma,” rekao nam je Ilić kratko prije svog puta u Rusiju.

Foto: Arsen Miletić

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže