Povežite se s nama

Sport

Ilić i Kujundžić odradili sparing

Objavljeno

naČlanovi borilačkih klubova Dynamite i Opatija Fight Club u subotu navečer su odradili zajednički trening na kojem je fokus bio na tehničko-taktičkim sparinzima između boraca spomenutih klubova.

Vjerojatno je najzanimljiviji bio sparing između dva trenutno najbolja i najeksponiranija riječka borca, a radi se o teškašima Dorijanu Iliću i Mladenu Kujundžiću koji su odsparirali nekoliko rundi po K1 pravilima.

Novozapočeta suradnja između OFC-a i Dynamitea definitivno može biti od velike koristi za sve njihove članove, a u ovim sparinzima osim Ilića i Kujundžića sudjelovali su još Amer Smailbegović, Mladen Kranjčec, Lovro Brčić, Hrvoje Grivičić, Jurica Škarica, Ivan Veljović i Nikola Kero.

“Drago mi je da je započela suradnja između OFC-a i Dynamitea. Sigurno će takvih sparinga u budućnosti biti i više jer je to svima nama u interesu kako bi borci što spremniji ulazili u mečeve”, rekao nam je kratko Mladen Kujundžić nakon odrađenog treninga, a odmah su dogovorena i dva nova zajednička treninga već za sljedeći tjedan.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram