Povežite se s nama

Vijesti

Ivo Josipović idućeg ponedjeljka drži predavanje u Gradskoj vijećnici

Objavljeno

na

Mitovi i legende Pantovčaka – ustavna pozicija Predsjednika i vlastita iskustva”, tema je predavanja prof. dr. sc. Ive Josipovića, bivšeg predsjednik Republike Hrvatske u mandatu od 2010. do 2015. godine.

Predavanje će se održati u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke u ponedjeljak 27. siječnja 2020. godine s početkom u 17 sati, u organizaciji Rotary kluba Rijeka. Ulaz je slobodan.

Početkom siječnja okončani su predsjednički izbori i Hrvatska je dobila novog predsjednika. Tijekom predizborne kampanje predsjednički kandidati predstavljali su svoje planove i predlagali promjene, kako u ovlastima predsjedničke funkcije, tako i na različitim područjima, od gospodarstva do sustava obrazovanja, a kolike su zapravo ovlasti predsjednika i kako izgleda obnašanje te funkcije „iz prve ruke“, saznat ćemo tijekom predavanja.

Kroz svoju bogatu karijeru, osim funkcije predsjednika, prof. dr. sc. Josipović bio je zastupnik u Hrvatskom saboru, sveučilišni je profesor kaznenopravnih znanosti na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, skladatelj i političar.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram