Povežite se s nama

Sport

Jajalo pronađen, želi otići iz Rijeke

Objavljeno

na

Navijače i simpatizere HNK Rijeke ovih je dana prilično zainteresirala vijest o nestanku Mate Jajala. Bivši mladi hrvatski reprezentativac jednostavno je nestao s priprema koje su se održavale u Rovinju i dan-dva mu uopće nije bilo traga.

Navodno čak ni čelnici Rijeke nisu određeno vrijeme mogli stupiti s njim u kontakt, ali to su prema pojedinim izvorima u četvrtka ipak uspjeli te je sportski direktor Srećko Juričić održao sastanak s njim.

Rastanak je očito neminovan, a neimenovani izvori otkrivaju kako se Jajalo na ovaj potez odlučio zbog svađe s pojedinim suigračima. Više donosi portal Kvarnerski.com: “Samo je pukao. Bilo mu je dosta”, govori naš sugovornik iz HNK Rijeke koji je želio ostati anoniman (podatci poznati redakciji) jer nije dobio dopuštenje kluba da govori o ovome. “Rekli su nam da ništa ne govorimo. Ne znam zašto. Svi znamo da Jajalo više ne može biti dio Rijeke. On već dugo ima problema s time želi li biti dio riječkog tima ili ne. Mislim da mu Rijeka nikada nije sjela. Ne znam. Nekima je Rijeka postala grad snova, Jajalu nije”, zaključuje.

Jajalo je u Rijeku stigao krajem lipnja 2014. godine iz njemačkog Kölna te je potpisao ugovor u trajanju od dvije godine s opcijom produžetka na još dvije godine. U posljednja dva mjeseca očito se nešto dogodilo, jer još u listopadu ovakav rasplet nije bio ni na vidiku, što dokazuje i jedna njegova izjava iz tog razdoblja. “Možemo se pogledati u oči, reći da smo odigrali sjajnu utakmicu i da možemo uživati što smo igrači Rijeke”, rekao je Jajalo nakon remija protiv Seville.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram