Povežite se s nama

Crna kronika

Jedna osoba ozlijeđena u tučnjavi na Kantridi u kojoj su sudjelovali i strani radnici

Objavljeno

na


Policija provodi kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti i relevantnih činjenica vezano uz događaj od 14. svibnja na području Kantride u Rijeci. U ovom događaju policija je intervenirala po dojavi o tučnjavi, zaprimljenoj sinoć oko 20.50 sati.

Osoba koja je ozlijeđena u događaju prevezena je u KBC Rijeka radi pružanja liječničke pomoći. Prema prvim informacijama vjerojatno se radi o lakšoj ozlijedi.

Po dolasku policije na mjestu događaja zatečeno je i nekoliko stranih državljana, za koje je utvrđeno da,  kao i ozlijeđena osoba, imaju uredno reguliran status u Republici Hrvatskoj (dozvola za boravak i rad).

Također, policija je pronašla i hrvatskog državljanina koji je lakše ozlijeđen, a koji se dovodi u vezu s ozljeđivanjem spomenutog muškarca.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja kako bi se rasvijetlile sve okolnosti ovog događaja, uključujući i navode o tučnjavi.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže