Povežite se s nama

Vijesti

JGL u investicijskoj fazi: Ulažu u tehnološke kapacitete i zapošljavaju novi tim

Objavljeno

naU trenutku kada cijeli svijet priča o recesiji koja neizbježno kuca na vrata, ovo hrvatsko poduzeće svoja će otvoriti novim zaposlenicima. Radi se o Jadran galenskom laboratoriju (JGL) s riječkim sjedištem i međunarodnim poslovanjem.

Naime, JGL je trenutno u investicijskoj fazi koja podrazumijeva ulaganja u tehnološke kapacitete i sposobnosti te istraživanje i razvoj, ali i ulaganja u zaposlenike. U sklopu potonje, u JGL-u upravo traže 10-ak novih tehničara u proizvodnji. Radi se o poziciji idealnoj za osobe biomedicinske ili tehničke struke, poput farmaceuta, kemijskog, sanitarnog i laboratorijskog tehničara ili pak elektrotehničara i strojarskog tehničara. Osobe koje ne dolaze iz ove struke, ali imaju iskustvo rada u sličnim područjima također su kandidati, a bitno je i da imaju afinitet prema proizvodnim procesima – ne samo za poslodavca, već i za potencijalnog zaposlenika. Naime, opis posla obuhvaća svaku fazu proizvodnje, od pripremanja preduvjeta za proizvodnju, preko osiguravanja efikasne proizvodnje pa sve do provedbe kontrole kvalitete proizvodnog procesa – a sve to uz pomoć vrhunske tehnologije koju je tvrtka nedavno dodatno unaprijedila.

U JGL-u su svjesni nesigurnosti koju mnogi, a posebice oni koji će mijenjati radno mjesto, osjećaju uslijed koronavirusa i ekonomske krize koju je pandemija uzrokovala, stoga su im u ovom trenutku napori usmjereni prema sigurnosti i stabilnosti radnih mjesta njihovih postojećih, ali i zaposlenika koji će tek doći. Iz tog razloga, odnedavno svaki zaposlenik pri zapošljavanju, pored stimulativnih primanja, može odabrati između nekoliko novih benefita.

„U vrijeme kada mnoge kompanije zatvaraju radna mjesta i zamrzavaju poslovanje, mi poduzimamo sve mjere da podržimo stalni rast poslovanja i damo do znanja zaposlenicima koliko su nam važni. Time želimo poslati jasnu poruku da su nam zaposlenici prioritet, kako kroz naglasak na očuvanju zdravlja svih pojedinaca kroz niz donesenih mjera, tako i kroz nastavak ulaganja u edukacije i zapošljavanja.“, riječi su Mislava Vučića, glavnog izvršnog direktora JGL-a.

Inače, za svakog zaposlenika pri dolasku u kompaniju se kreira plan razvoja i edukacija kako bi osoba što brže i kvalitetnije bila uvedena u interne procedure te kako bi kontinuirano unaprjeđivala svoje stručno znanje. To i poslodavcu i zaposlenom osigurava da će ostvariti svoj puni potencijal.

JGL je tvrtka koja vjeruje da njezina najveća snaga leži u njezinim ljudima, stoga su ugodna radna atmosfera i transparentna komunikacija vrijednosti koje njeguju u svakodnevnom radu.

Ako ste zainteresirani za rad u Jadran galenski laboratoriju, na ​linku​ možete pronaći informacije o poziciji tehničara u proizvodnji te se prijaviti za posao. Sretno!

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram