Povežite se s nama

Sport

Kek: Pobjeda je mogla biti i veća

Objavljeno

naMatjaž Kek primao je u srijedu navečer salve čestitki na putu prema press sali. Od kada je stigao na klupu Rijeke, slovenski trener nije izgubio Jadranski derbi. Tradicija je nastavljena, Rijeka je slavila s uvjerljivih 3:0 za desetu utakmicu u nizu bez poraza u ogledima protiv Hajduka.

“Bili smo bolji i dominantniji i zasluženo smo pobijedili. Bio je korektan derbi na travnjaku, ali i tribinama. Bila je to utakmica u kojoj je Rijeka dominirala. Pobjeda je mogla biti i uvjerljivija. Čestike igračima, svaka im čast. Odigrali su pošteno i dosta kvalitetno. Imali smo dobru geometriju u igri. Dobili smo puno duela”, rekao je Matjaž Kek nakon velike pobjede.

“Bradarić i Radošević odigrali su dobru utakmicu. Dobro su ušli u utakmicu, bez nervoze i emocija, a to ne može svatko. Dominirali su sredinom terena. Veseli što je Andrej Prskalo zaoštrio konkurenciju na poziciji vratara. Možeš biti zadovoljan kada imaš takvog drugog vratara. Ivan Vargić već nekoliko dana ima problema s glavoboljom. Napravljene su pretrage, ali nije pronađen uzrok. Nije trenirao posljednjih nekoliko dana”, zaključio je Matjaž Kek.

HNK Rijeka

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram