Povežite se s nama

Poznati sarajevski rockeri koji već 30 godina nastupaju diljem naše regije, ali i svijeta, krajem travnja imaju koncert i u Rijeci. Radi se o legendarnom Zabranjenom pušenju koje od 1996. kao frontmen predvodi Davor Sučić.

Koncert će se u riječkom klubu Crkva u Ružićevoj ulici održati 25. travnja, a cijena ulaznice ovisi o razdoblju u kojem se kupuje. Ulaznice će se u pretprodaji moći nabaviti u Dallas Music Shopu i Night Clubu Crkva. Cijena ulaznice u pretprodaji do 19.4.2015. bit će 60 kuna, od 20.4. do dana koncerta cijena će biti 70 kuna, dok će na dan koncerta, na ulazu u Crkvu, koštati 80 kuna.

Tijekom 2014. godine Zabranjeno pušenje je nizom zapaženih koncerata u devet europskih zemalja obilježilo 30 godina od objavljivanja albuma “Das ist Walter”. Posebno su se izdvojili rasprodani koncerti u Beogradu, Zagrebu i Novom Sadu, ali i spektakl u sarajevskoj Skenderiji, kojim je proslava jubileja i započela.

Na mapi slavljeničkih koncerata 25.04.2015. godine naći će se i Rijeka, a pored kultnih hitova Zabranjenog pušenja, publika u Rijeci će biti u prilici da čuje i pjesme s 10. albuma benda – “Radovi na cesti” objavljenog krajem 2013. godine.

Na opće zadovoljstvo, i benda i njihovih vjernih fanova, Zabranjeno pušenje se vraća u Rijeku s novom energijom i usviraniji nego ikad!