Povežite se s nama

Sport

Kostrenka Ana Jović nova je svjetska prvakinja u kickboxingu u kategoriji starijih kadetkinja

Objavljeno

na
Kostrenka Ana Jović nova je svjetska prvakinja u kickboxingu u kategoriji starijih kadetkinja do 55 kg u disciplini Light contact Uz zlatno odličje osvojila je i broncu u disciplini Point fighting. Svjetsko prvenstvo održavalo se od 30. 9. do 8.10. u talijanskom gradu Lido di Jesolo, a sudjelovalo je 1909 natjecatelja iz 63 zemlje.

Naslov svjetske prvakinje novi je biser u niski Aninih dosadašnjih uspjeha. U dva navrata Ana je ponijela titulu europske prvakinje u light contactu, a u travnju ove godine Općina Kostrena proglasila ju je najuspješnijom kostrenskom sportašicom do 18 godina. Ana ima tek 15 godina, učenica je srednje škole i unatoč svakodnevnim treninzima, uspješno usklađuje školske i sportske obaveze, a titula svjetske prvakinje zasigurno će joj otvoriti još mnoga sportska vrata.

Svoje prve sportske „korake“ Ana je napravila s 8 godina u Kickboxing klubu Bura u Kostreni gdje je vrlo brzo zapažena kao perspektivna sportašica. Iz KBK Bura prelazi u KBK Sušak gdje zahvaljujući radu s trenerima Brankom Fibingerom i Ivanom Stojanovićem, vrlo brzo napreduje i ostvaruje niz uspješnih sudjelovanja na nacionalnim, a potom i europskim te svjetskim natjecanjima.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram