Povežite se s nama

Vijesti

Kreću prijave za novčanu pomoć umirovljenicima

Objavljeno

na
Od 19. siječnja do 13. veljače 2015. godine Odjel za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Rijeke organizira akciju zaprimanja zahtjeva umirovljenika za novčanu pomoć u 2015. godini. Zahtjevi se, uz prateću dokumentaciju, podnose radnim danom, od 8.30 do 15.30 sati, u šalter-sali Gradske uprave, Titov trg 3, šalter br. 5.

Mjesečnu novčanu pomoć mogu ostvariti umirovljenici s mirovinom do 1.400 kuna.

Potrebna dokumentacija:

  • osobna iskaznica podnositelja zahtjeva (original na uvid ili preslika)
  • OIB podnositelja zahtjeva
  • potvrda o visini mirovine u Republici Hrvatskoj (odrezak od mirovine za zadnji mjesec) ili
  • potvrda o visini mirovine iz inozemstva (obvezno priložiti i potvrdu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o nekorištenju mirovine u Republici Hrvatskoj ili potvrdu o visini mirovine u Republici Hrvatskoj)
  • preslika broja tekućeg računa ili štedne knjižice.
  • izjava o nepostojanju (su)vlasništva stana ili kuće koji/koja se ne koristi za stanovanje, poslovnog prostora ili kuće za odmor na području RH (obrazac izjave dostupan na šalteru)
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže