Povežite se s nama

Vijesti

Kreću prijave za novčanu pomoć umirovljenicima

Objavljeno

na


Od 19. siječnja do 13. veljače 2015. godine Odjel za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Rijeke organizira akciju zaprimanja zahtjeva umirovljenika za novčanu pomoć u 2015. godini. Zahtjevi se, uz prateću dokumentaciju, podnose radnim danom, od 8.30 do 15.30 sati, u šalter-sali Gradske uprave, Titov trg 3, šalter br. 5.

Mjesečnu novčanu pomoć mogu ostvariti umirovljenici s mirovinom do 1.400 kuna.

Potrebna dokumentacija:

  • osobna iskaznica podnositelja zahtjeva (original na uvid ili preslika)
  • OIB podnositelja zahtjeva
  • potvrda o visini mirovine u Republici Hrvatskoj (odrezak od mirovine za zadnji mjesec) ili
  • potvrda o visini mirovine iz inozemstva (obvezno priložiti i potvrdu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o nekorištenju mirovine u Republici Hrvatskoj ili potvrdu o visini mirovine u Republici Hrvatskoj)
  • preslika broja tekućeg računa ili štedne knjižice.
  • izjava o nepostojanju (su)vlasništva stana ili kuće koji/koja se ne koristi za stanovanje, poslovnog prostora ili kuće za odmor na području RH (obrazac izjave dostupan na šalteru)
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže