Povežite se s nama

Vijesti

Kruzing sezona u Rijeci se nastavlja u utorak dolaskom “Marella Celebrationa”

Objavljeno

naRiječka kruzing sezona ide dalje. Nakon dolaska kruzera “Berlin” 14. travnja, točno mjesec dana nakon Berlina u Rijeku će stići kruzer “Marella Celebration”.

Službeno će u Rijeku stići prvi put, dok je prava istina da je taj brod u Rijeci bio već nekoliko puta, ali pod drugim nazivom, “Thomson Celebration”.

Zadnji put je Rijeku pod starim imenom posjetio u listopadu 2016. godine, nakon čega se u kompaniji Thomson Cruises u studenom 2017. godine dogodio rebranding i postala je Marella Cruises.

Ove godine u Rijeku će brod stići sedam puta na svojim putovanjima iz Dubrovnika, koji mu je homeport.

O samom brodu već se sve zna, izgrađen davne 1984. godine, zadnju obnovu imao 2014. godine. Na njemu igraju na kartu gostoljubivosti, jer su svjesni da uslugom više ne mogu parirati novijim i luksuznijim brodovima.

U Rijeku stiže u utorak u 8 sati, a predviđeni boravak u Rijeci je do 17 sati. Bit će vezan na starom dijelu kontejnerskog terminala na Brajdici.

Marella Celebration (tada Noordam) izgrađen je 1984. godine u francuskom brodogradilištu Alstom Marine Chantiers De l’Atlantique u Saint-Nazaireu. Celebration je dug 214 metara, širok 27, a može potegnuti solidnih 21 čvor. Prima do 1254 putnika uz 520 članova posade, javlja portal Brodovi u Rijeci.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže