Povežite se s nama

Vijesti

Kukuljan: Pomislio sam da Obersnelu treba stručna pomoć u kontroli ponašanja

Objavljeno

na
Nervoza gradonačelnika Vojka Obersnela na sjednicama Gradskog vijeća Grada Rijeke u posljednje vrijeme prilično je česta, a na posljednjoj je vijećnika Josipa Kukuljana nazvao kretenom, a nešto kasnije mu uputio i srednji prst.

Nakon što se priča pronijela društvenim mrežama i pojedinim medijima, gradonačelnik je nešto kasnije istog dana s govornice u vijećnici uputio svojevrsnu ispravku, no još jednom se o svemu odlučio oglasiti vijećnik Kukuljan.

“Na prošloj sjednici Gradskog vijeća je bilo puno neugodnosti, što za aktualnog gradonačelnika Vojka Obersnela, što za njegovu stranku SDP s koalicijom (HNS, HSU, Laburisti, Lista za Rijeku, PGS, i SDS). Direktno pitanje Ivone Milinović (HDZ) direktoru Rijeka Plusa Željku Smojveru koji financijskim sredstvima gradske tvrtke tuži novinare Novog Lista i Fiumana, te moje pitanje pročelnici Ireni Miličević u vezi njezinog ujaka je do te mjere isprovociralo gradonačelnika da nije mogao kontrolirati što govori i što gestikulira svojim tijelom.

U jednom trenutku nisam bio siguran treba li mu stručna pomoć kako bi nadvladao svoje ponašanje. Sve se kasnije dodatno zakuhalo kada se raspravljalo o kreditnom zaduženju za brod Galeb. Za sve oporbene vijećnike mogu reći da su briljirali jer su argumentima i činjenicama pokušali spriječiti financijsku katastrofu zvanu Galeb. Bitka je završila nakon desetak sati rasprave. Izgubili smo svi mi koji živimo u ovom gradu odnosno izgubio je gradski budžet jer je točka za kreditno zaduženje obnove broda Galeb prošla.

U međuvremenu se vijest o Obersnelovu verbalnom napadu na gradskog vijećnika i njegovoj nekulturi počela širiti velikom brzinom što je trebalo pod svaku cijenu spriječiti.  SDP mašinerija je uspjela u tome. Gotovo nakon mjesec dana od objave videa, na portalima je izišla vijest o neprimjerenim rečenicama koje je izrekla Ivona Milinović. Sa svih strana kreću osude i tiskovne konferencije. Slučaj “kreten” je pao u zaborav – spašavanje vojnika Obersnela je uspjelo”, poručio je Kukuljan.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram