Povežite se s nama

Vijesti

Lista za Rijeku: Obersnel izgubio legitimitet za vođenje grada

Objavljeno

naU Listi za Rijeku smo zgroženi posljednjim informacijama koje dokazuju da su gradonačelnik i direktor Energa sustavno obmanjivali građane i zatajili im ključne činjenice vezane uz toplane koje nisu u sustavu HERA-e, kažu iz te riječke stranke na svojoj najnovijoj konferenciji za medije nakon koje je sastavljeno priopćenje za javnost koje u potpunosti prenosimo.

“Varalicama koje javnost uhvati u iznošenju neistina ne bi smjelo biti mjesta ni u politici, a kamoli na čelu grada. U Listi za Rijeku smatramo da je gradonačelnik Obersnel zbog toga izgubio legitimitet za vođenje grada. O nama samima nažalost ne ovisi koliko će agonija do njegovog odlaska s funkcije trajati ali bi za grad Rijeku bilo najbolje da se to dogodi što prije. Od posljednjih događaja u Gradskom vijeću, jasno je da svi vijećnici koji gradonačelniku osiguravaju većinu, preuzimaju i odgovornost za njegove postupke koji idu direktno protiv interesa građana našeg grada.”

“Informacija da se u 17 Energovih toplana cijena određuje bez HERA-e pokazuje da su se tamo opozicijski zaključci mogli provesti trenutno, a u tri toplane u sustavu HERA-e nakon propisane procedure kojom uprava Energa od HERA-e traži izmjenu tarifnih stavki.”

“Lista za Rijeku će o daljim koracima odlučiti nakon sastanka s predstavnicima stanara i građana okupljenih oko Protiv skupog Energa, a razmatramo i vanparlamentarne oblike borbe poput podrške prosvjedima ili bojkotiranja sjednica Gradskog vijeća do rješavanja gorućeg problema preskupih cijena grijanja”, poručuju iz Liste za Rijeku.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram