Povežite se s nama

Vijesti

Lista za Rijeku: Obersnel izgubio legitimitet za vođenje grada

Objavljeno

na
U Listi za Rijeku smo zgroženi posljednjim informacijama koje dokazuju da su gradonačelnik i direktor Energa sustavno obmanjivali građane i zatajili im ključne činjenice vezane uz toplane koje nisu u sustavu HERA-e, kažu iz te riječke stranke na svojoj najnovijoj konferenciji za medije nakon koje je sastavljeno priopćenje za javnost koje u potpunosti prenosimo.

“Varalicama koje javnost uhvati u iznošenju neistina ne bi smjelo biti mjesta ni u politici, a kamoli na čelu grada. U Listi za Rijeku smatramo da je gradonačelnik Obersnel zbog toga izgubio legitimitet za vođenje grada. O nama samima nažalost ne ovisi koliko će agonija do njegovog odlaska s funkcije trajati ali bi za grad Rijeku bilo najbolje da se to dogodi što prije. Od posljednjih događaja u Gradskom vijeću, jasno je da svi vijećnici koji gradonačelniku osiguravaju većinu, preuzimaju i odgovornost za njegove postupke koji idu direktno protiv interesa građana našeg grada.”

“Informacija da se u 17 Energovih toplana cijena određuje bez HERA-e pokazuje da su se tamo opozicijski zaključci mogli provesti trenutno, a u tri toplane u sustavu HERA-e nakon propisane procedure kojom uprava Energa od HERA-e traži izmjenu tarifnih stavki.”

“Lista za Rijeku će o daljim koracima odlučiti nakon sastanka s predstavnicima stanara i građana okupljenih oko Protiv skupog Energa, a razmatramo i vanparlamentarne oblike borbe poput podrške prosvjedima ili bojkotiranja sjednica Gradskog vijeća do rješavanja gorućeg problema preskupih cijena grijanja”, poručuju iz Liste za Rijeku.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram