Povežite se s nama

Vijesti

Lošinj će iduće godine imati avio vezu sa Zagrebom, Luganom i Venecijom

Objavljeno

na
Češki zračni prijevoznik Silver Air (SLD) ponovno će u ljetnom redu letenja 2019. godine letjeti na sezonskim linijama s lošinjske zračne luke. Za iduću godinu su u planu tri linije.

Ovogodišnje dvije nove linije s Lošinja za Zagreb i Lugano ostaju u prometu, ali linije s Lošinja za Pulu i Split nisu u planu za iduću godinu.

Nova linija će letjeti na ruti Lošinj – Venecija i to dva puta tjedno, petkom od 24. svibnja do 13. rujna i ponedjeljkom od 1. srpnja do 23. rujna 2019. godine. Domaća linija Lošinj – Zagreb bit će u prometu tri puta tjedno što je za jedan let tjedno više nego ove godine. Umjesto ponedjeljkom i petkom, letovi će se odvijati utorkom, četvrtkom i nedjeljom i to od 19. svibnja do 24. rujna 2019. godine.

Pored toga, ova sezonska linija će početi s prometom mjesec dana ranije u odnosu na ovu godinu. Linija Lošinj – Lugano ostaje u prometu s dva leta tjedno, samo što će se odvijati srijedom i subotom umjesto ovogodišnjih srijeda i nedjelja, javlja partnerski portal AvioRadar.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže