Povežite se s nama

Mozaik

Manifestacija “Na spomen mlikarici” ove godine neće se održati

Objavljeno

naIako je manifestacija koja njeguje kulturno-umjetnički program pod nazivom “Feral ki j’ pušćal sinjal”, u godišnjem programu Turističke zajednice Općine Jelenje, planirana za srpanj ove godine, zbog trenutnih mjera, odnosno socijalne distance od minimalno 1 metar na otvorenom i 1,5 metara u zatvorenom prostoru te maksimalnog broja osoba koji mogu biti na javnim okupljanjima ili događajima, te radi sigurnosti samih mještana, manifestacija se prolongira za iduću godinu.

“Poučeni prošlogodišnjim iskustvom, kada se u Dražice “slilo” više od 3000 ljudi, pogotovo u večernjim satima na velikoj fešti i vatrometu u čast mlikaricama, primorani smo otkazati manifestaciju, zbog preporuke za sprječavanje zaraze bolešću COVID19 tijekom održavanja javnih događanja i okupljanja”, poručili su iz Turističke zajednice Općine Jelenje, navodeći kako trenutne uvjete nije moguće ispuniti po važećim propisima.

Kako napominju u jelenjskom kraju se ne prodaju ulaznice za manifestacije, pa broj ljudi nije moguće kontrolirati te odrediti tko može prisustvovati manifestaciji, uz poštivanje socijalne distance. Za realizaciju velike manifestacije potrebna je priprema nekoliko mjeseci.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram