Povežite se s nama

Crna kronika

Marčelja: Sajle i žice među ljudima nikad ne donose dobro

Objavljeno

na

Načelnik Općine Jelenje, Robert Marčelja, oglasio se povodom strašne tragedije u kojoj je 21-godišnjak poginuo vozeći se motorom po šumskim putevima te je naletio na sajlu koja mu je odrubila glavu.

“Mladi život našeg sumještanina nepovratno je izgubljen. Ovom prilikom izražavam iskrenu sućut njegovoj familiji. O nemilom događaju izviješten sam putem Županijskog centra za obavješćivanje 112. Na teren su izašle dežurne službe, koje su nažalost mogle konstatirati smrt. Naše šumsko područje veoma je aktivno kroz vikend.

U prirodi borave planinari, biciklisti, motociklisti, šetači, rekreativci, kao i članovi lovačkog društva koji se brinu za divljač. Bez obzira na eventualne imovinsko-pravne probleme i nesuglasice te različita razmišljanja u viđenju problematike uvijek postoji način za riješiti problem koji neće ugroziti nikog tko u šumi boravi. Još jednom, kao načelnik Općine Jelenje, pozivam sve mještane da se suzdrže od samovoljnih akcija i aktivnosti kako se ovakve tragedije ne bi dešavale. Općina Jelenje nikada neće prihvatiti ovakav način branjenja imovine i šumskih puteva.

Uvijek stojimo na raspolaganju za medijaciju, a sve u cilju mirnog rješavanja problema na terenu. I ovim putem molim mještane ako postoje neke znane lokacije, gdje se postavljaju sajle, da se jave Općinskom načelniku koji će po službenoj dužnosti postupiti, odnosno zatražiti hitno uklanjanje od nadležnih službi” poručio je Marčelja

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram