Povežite se s nama

Vijesti

Mataja Mafrici o “klečavcima”: To su jadnici koji nisu iz Rijeke

Objavljeno

na


Najava molitvenog skupa ispred riječke katedrale za subotu ujutro iznenadila je mnoge u Rijeci. Gradonačelnik Marko Filipović sa svojim zamjenicima oštro je osudio to okupljanje građana, policija je najavila snimanje cijelog skupa, a o svemu se oglasio i jedan od vodećih ljudi SDP-a Primorsko goranske županije.

Marko Mataja Mafrici najavu je komentirao “bez dlake na jeziku”:

“Vjerovali ili ne, ovi jadnici u subotu u 8:30 dolaze klečati u Rijeku. Zaista mislim da dolaze jer ne vjerujem da ih puno može biti baš iz Rijeke.

Zašto?

Pa jer isključivost i nametanje svojega drugima ne pripadaju onome što se smatra riječkim mentalitetom.

Razlika između njih i nas je u tome što mi nikoga ne mrzimo i smatramo da su u Rijeku svi dobrodošli, pa i Talibani koji svoju neprilagođenost i nesigurnost pokušavaju nadoknaditi klečanjem po javnim mjestima”, poručio je predsjednik SDP-ova kluba u Županijskoj skupštini PGŽ.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže