Povežite se s nama

Vijesti

Miletić: Ovo je bila klasična borba malog Davida protiv Golijata

Objavljeno

na
Marin Miletić kao nositelj liste Mosta uspio je u osmoj izbornoj jedinici osvojiti malo više od pet posto glasova što mu je osiguralo ulazak u novi saziv Hrvatskog sabora.

Na taj rezultat osvrnuo se putem društvenih mreža, a dio statusa prenosimo u izvornom obliku:

“Ovo je bila klasična borba malog Davida protiv Golijata. lažne i difamirajuće ankete koje su pumpale ljude i liste koji su dobili debelo ispod praga potporu građana. da ih nije bilo prešao bih 10%. treba povesti javnu raspravu i analizirati smisao ovih lažnih anketa.

Novi list krajnje nekorektno prema meni, Riječaninu, bez intervjua, bez pravog prostora. lokalni mediji osim Radija Korzo – bez ikakve objektivne fer utakmice. čak štoviše, dosta difamistički. podcjenjivački. neka pobjeda je zato još draža.0

duopol HDZ/SDP je potrošio preko 2 milijuna kuna u 8 izbornoj jedinici. koliko su barem prikazali. mi smo potrošili 100.000kn. bez Novog lista, s lažnim anketama… s hrpom kleveta i pokušajima rušenja na sve moguće načine.

u tri tjedna smo izgradili ekipu u svakom većem gradu Istre, Kvarnera, otoka… iz nule. iz ničega. u tri tjedna smo mi kao JEDNA stranka, SAMI došli na gotovo 6%. iza riječkog Mosta je 16 različitih lista i točno 42 političke stranke. iznad nas kobasica od dvije lijeve koalicije: jedna od 7 stranaka i ona predvođena SDP-om isto od 7 stranaka. dakle, ispred nas se udružilo 14 lijevih stranaka i pali HDZ na 3 mandata. Domovinski pokret od 8 stranaka je iza nas, nisu prešli prag. a mi – sami. MOST. na gotovo 6%. u tri tjedna. u Rijeci prema 8%. sami

zato sve tek kreće. pozivam sve otvorene i poštene ljude. željne promjena i novih autentičnih priča da nam se pridruže. sada. jer ulazimo u nove projekte.

Mostu u Rijeci je prišlo sada preko 50 mladih ljudi. neopterećenih suludim ideologijama. temelj: poštenje i istinsko demokršćanstvo. nikakvi fejkovi. u ljubavi prema svakom čovjeku i u borbi za njegovo dostojanstvo.

sve gradimo, sve tek dižemo. mladi su moja snaga. kreativni mladi, prepuni energije, željni stvarati, a ne rušiti. mladi koji će činiti Istru, Kvarner i otoke – ljepšim mjestom za život. takve mlade ljude, sve pozivam, javite mi se. idemo. krećemo.

ono što sam obećao: tako će i biti. svake subote teren. dok ne krene Sabor, svakog dana teren. ove subote sam u Labinu s rudarima i ekipom Vineža. u Rijeci će biti mnogo promjena i novih projekata, kao i u Istri.”

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram