Povežite se s nama

Vijesti

Miletić se družio s Vežičanima: Potrebno je napraviti rekreacijski centar

Objavljeno

na
Na poziv stanovnika Gornje Vežice, saborski zastupnik i kandidat za gradonačelnika Rijeke Marin Miletić nedjeljno prijepodne proveo je u ovom najistočnijem riječkom kvartu. U društvu svojih zamjenika Petre Mandić i Aleksandra Saše Milakovića te ostalih svojih suradnika  družio se je s Vežičanima.

Nakon nedjeljne mise na rasporedu je bila hakla na igralištu kod škole, a potom su predstavnici maškarane skupine Vežički kampaneli i boćari iz BK Vežica upoznali Mostovce sa svojim prijedlozima vezano uz potrebe njihovih udruga. Zajednički su zaključili kako je Gornjoj Vežici neophodan rekreacijski centar i da taj centar ne treba biti onakav kakvog ga je još prije posljednjeg mandata u svojim planovima obećavala aktualna gradska vlast i ne mora nužno koštati  5 milijuna kuna.

Aktualna vlast napravila je temelje pa ubrzo odustala od megalomanskog projekta koji kao da je režiran za njihove uobičajene građevinarske izvršioce. Rekreacijski centar koji je neophodan i boćarima i Vežičkim kampanelima, a i ostalim kvartovskim skupinama može se izvesti na izgrađenim temeljima, deset puta jeftinije i u vrlo kratkom roku. Nakon obilaska kvarta druženje se je nastavilo na školskom igralištu, navodi se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram