Povežite se s nama

Sport

Mlađi juniori VK Primorje EB treći na Prvenstvu Hrvatske

Objavljeno

naOd 28. veljače, a zaključno s 3. ožujkom u Splitu se odigravalo Prvenstvo Hrvatske u vaterpolu za kategoriju Mlađih juniora. Igrači Primorja EB su s dvije izgubljene utakmice protiv prvaka Juga i viceprvaka Jadrana iz Splita okitili se brončanom medaljom.

Osvrt na turnir u cjelosti dao je kapetan ekipe: “Snaga naše ekipe je zajedništvo, svi igramo kao ekipa. Povezani smo i imamo dobru igru, to što smo imali stanku od jedne godine nas je motiviralo. Ističem da smo jedva dočekali igrati u našoj kategoriji te smo pokazali što znamo i možemo. Naša bronca je za nas zlatnog sjaja”, kaže Noa Burburan.

Konačni poredak ekipa

 1. Jug CO
 2. Jadran ST
 3. Primorje Erste Bank
 4. HAVK Mladost
 5. Mornar BS
 6. KPK
 7. Zadar 1952
 8. OVK POŠK

Recepturu pobjede sumirao je trener ekipe: “Želim da ovi dečki uživaju u vaterpolu, a vaterpolo kao sport je čista igra. Nadmudrivanje, rješavanje situacija, snalaženje znači jednostavno razmišljati. Učimo kontrolirati našu snagu, mi smo se popeli vrlo visoko i na to smo silno ponosni jer smo među najboljima. Upornošću, srcem i svojim radom dečki su osvojili ovu broncu koja nas gura da budemo još bolji”, zadovoljno će David Burburan

 

Primorjaši su odigrali sljedeće utakmice

 • 1. kolo PEB – KPK (8:6)
 • 2. kolo Zadar 1952 – PEB (7:11)
 • 3. kolo PEB – Jadran ST (8:9)
 • četvrtfinale PEB – Mornar BS (11:6)
 • polufinale Jug CO – PEB (8:4)
 • za treće mjesto PEB – HAVK Mladost (13:12)

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram