Povežite se s nama

Vijesti

Morana Jokić postala nova predsjednica Liste za Rijeku

Objavljeno

na
Lista za Rijeku je na prošlog tjedna održanoj izbornoj skupštini i konstituirajućoj sjednici novog Predsjedništva donijela izmjene statuta i izabrala novo vodstvo koje će u sljedeće 4 godine djelovati u sastavu: Blečić Predrag, Bonata Valentino, Cvitković Darko, Gržeta Zvonimir, Ivanković Zdravko, Juranić Kulundžić Alen, Marchig Laura, Miletić Predrag, Pantar Mladen, Popadić Gea, Švorinić Danko, Jokić Morana, Spatola Elena, Moranjak Zlatko i Matijević Sanjin.

Prema novom Statutu stranke, Predsjedništvo je iz svojih redova tajnim glasanjem izabralo novu predsjednicu stranke Moranu Jokić. Dva zamjenika predsjednika biti će Laura Marchig i Predrag Blečić, tajnik Predrag Miletić, a rizničar Zdravko Ivanković. 

Nakon izbora novog vodstva i pokretanja izrade novog programa Liste za Rijeku, stranka će se posvetiti prijemu novih članova, pripremama za mjesne izbore idućeg proljeća kao prvom koraku u povratku parlamentarnog statusa stranke 2025. godine.

– Odlukama Skupštine dodatno se demokratizira rad stranke s obzirom na povećanje broja članova Predsjedništva i prijenos ovlasti na to tijelo. U predsjedništvu ima novih lica ali i kontinuitet dosadašnjih što garantira nastavak brige za riječki identitet i vrijednosti iza kojih je Lista za Rijeku sve ove godine stajala ali i novosti koje ćemo predstaviti u novom stranačkom programu, istaknula je Morana Jokić, nova predsjednica Liste za Rijeku, nakon konstituirajuće sjednice Predsjedništva.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže