Povežite se s nama

Izbori

Mrle: Situacija u Rijeci je toliko odvratna da mi je draži HDZ nego SDP

Objavljeno

na
Damir Martinović Mrle ovog vikenda za Index je komentirao za koga namjerava glasati na parlamentarnim izborima koji su na rasporedu u ovu srijedu. Brojni poznati Hrvati za Index odbijali su otkriti za koga će glasati, ali Mrle je bio puno otvoreniji.

“Da, izaći ću na izbore. Glasat ću za HDZ. To je najodvratnija stranka koju ja organski ne podnosim. Situacija u Rijeci je toliko odvratna da mi je draži HDZ nego SDP. Nema pročelnika za kulturu u gradu Rijeci. Kultura je svedena na nulu. Možda bude bolje ako bude HDZ”, rekao je član popularnog Leta 3.

S ozbirom na to da Mrle u javnost nerijetko istupa s izjavama samo kako bi izazvao svojevrsnu kontroverzu, ostaje nejasno u kojem kontekstu bi se mogla protumačiti ova njegova najnovija izjava.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže