Povežite se s nama

Crna kronika

Muškarac sedam dana boravio u hotelu u Crikvenici pa odbio platiti račun

Objavljeno

na
Podnošenjem kaznene prijave protiv 37-godišnjeg hrvatskog državljanina dovršeno je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Crikvenica, u suradnji s IX. policijskom postajom Zagreb, a poradi sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare.

Riječ je o počinitelju kojega policija sumnjiči da je tijekom srpnja prošle godine koristio usluge sedmodnevnog smještaja u hotelu u Crikvenici gdje je potom hotel napustio bez da je platio račun. Time je hotelijersku tvrtku oštetio za iznos od oko 1500 eura.

Proteklih mjeseci osumnjičenik je bio nedostupan policiji te je prošli tjedan pronađen na području zagrebačke županije i priveden na kriminalističko istraživanje.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedene prijevare, 37-godišnjak je završetkom istraživanja kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram