Povežite se s nama

Mozaik

Muzika s krovova 4 ove će subote odzvanjati Kozalom

Objavljeno

na


Sljedeće subote 16.05 s početkom u 19.30 u Baštijanovoj 26 na području Kozale nastavlja se s programom Muzika s krovova koju provode Inicijativa za Kvart. KK Belveder i Ritam Podzemlja u partnerstvu s Kaltenberg Adria pivovarom. Ovog će nas vikenda zabavljati Mamalu akustični bend koji će nam uglazbiti prekrasne riječke zalaske sunca i upotpuniti romantičnu nedjeljnu večer.

“S programom smo započeli prije tri tjedna zbog neizvjesne epidemiološke situacije koja je svima izmjenila svakodnevicu i u kojoj smo željeli donjeti susjedima, sugrađanima i svim ljubiteljima glazbe dašak pozitivne atmosfere uz jednosatne koncerte na najvišim lokacijama našeg grada uz pogled na čarobne zalaske sunca kako bismo pogili poglede sa turobnih vijesti na nešto u čemu svi mogu uživati.

U tom tonu i nastavljamo našu Riječku priču, ovog puta akustični bend Mamalu nastupati će krovu Baštijanove ulice na broju 26 gdje će nam ulijepšati još jedno riječko prevečerje. Sve građane pozivamo da nam se pridruže putem facebooka Inicijative za kvart na prijenos uživo i da sa nama podjele još jedno prekrasno audiovizualno iskustvo”, poručuju organizatori.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram