Povežite se s nama

Sport

Na državnom prvenstvu treće mjesto zauzeli “Galebaši” iz Kostrene

Objavljeno

na
Od 24.  do 26. svibnja održano je Otvoreno državno prvenstvo za klasu šljuka u organizaciji YC Orion iz Mošćeničke Drage na kojem je sudjelovalo osamnaest posada iz Italije, Njemačke i Hrvatske.

Zbog pomanjkanja vjetra u petak i subotu se nije izlazilo na more, ali je u nedjelju iza 13 sati startala prva regata po jačini vjetra od 6-8 čvorova u kanalu ispod Brseča. Zadnja regata je završila iza 17 sati po vjetru jačine 10 čvorova i na taj način uspješno privela kraju ovogodišnje državno prvenstvo za koje je uvjet bio minimalno tri održane regate.

U ukupnom poretku pobjednik regate Sipar Iternational je talijanska posada Fabio Rocelli i Daniela Semec iz YC Barcola , Grignano. Titulu državnog prvaka Hrvatske osvojila je splitska posada Luka Jerčić i Josipa Prosinečki iz JK Split, drugo mjesto osvojila je posada Marko Marinović i Vedrana Polić iz JK Split dok su treći bili Milko Volarić i Dean Pavlak iz kostrenskog JK Galeb. Četvrto mjesto osvojila je druga kostrenska posada Damir Vranić i Ado Linić u svojem prvom nastupu na nekoj regati.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram