Povežite se s nama

Vijesti

Na Tehničkom fakultetu predstavljen projekt “ZAROVO – virtualni podatkovni centar” za male i srednje poduzetnike

Objavljeno

na
U Srijedu je na Tehničkom fakultetu u Rijeci, predstavljen projekt „Zarovo – virtualni podatkovni centar“ te uvođenje i značaj elektroničkih računa koji su od 1.7. ove godine zakonska obveza za sve tvrtke koje pružaju usluge obveznicima javnenabave.

Cilj ove prezentacije je osnaživanje poduzetnika putem korištenja novih alata, povećanja učinkovitosti i uključivanja u transformacije poslovanja u 4. industrijskojrevoluciji.

Stručnjaci iz riječke tvrtke DB informatika d.o.o. približili su poduzetnicima projekt „Zarovo“ te su pojasnili za koga su namijenjeni virtualni podatkovni centri:„Poduzetnicima koji u svom poslovanju imaju potrebu za centralnom redundantnomposlovnom poslužiteljskom infrastrukturom te posjeduju lokalnu informacijsku mrežu radnih stanica a cijena nabave i održavanja vlastite poslužiteljske infrastrukture im jeprevisoka ili imaju nedostatak stručne radne snage za obavljanje tih operacija.“

Drugi, ne manje važan dio prezentacije, odnosio se na primjenu elektroničkih računa, tko su obveznici od 1.7.2019. te su istaknute i prednosti njihovih uvođenja u poslovanje kao što su ušteda vremena, smanjeni troškovi obrade, slanja i primanjaračuna.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram