Povežite se s nama

Crna kronika

Na Viškovu uhićena dilerica ecstasyja

Objavljeno

na
Djelatnici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjom hrvatskom državljankom. Policija ju je zatekla u noći 24. siječnja na području Viškova s 46 komada tableta droge MDMA tzv. ecstasy i drugim predmetima koji se dovode u vezu s kaznenim djelom iz domene zlouporabe droga. Pronađena droga i drugi predmeti su oduzeti.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 23-godišnjakinja je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Također, tijekom vikenda policija je zabilježila trinaest prekršaja iz domene Zakona o suzbijanju zlouporaba droga. Prekršaji su zabilježeni na području I., II. i III. policijske postaje Rijeka. Ukupno je pronađeno i oduzeto 13,8 grama droge marihuana, 3 grama droge „speed“ i 1 gram amfetamina.

S drogom je zatečeno trinaest hrvatskih državljana, starosti 18 do 25 godina, a zbog počinjenja prekršaja protiv njih su podnijeti optužni prijedlozi.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram